Kontakt oss

Adresse

Amanda
Longhammarveien 27,
5536 Haugesund

Telefonnummer og sosiale nettverk

52 71 97 00

Vi hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål. Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

 

Kontaktinfo: 

Senterkontor: 52719700

Vekter: 91329784

Senteradministrasjon:

Ann Elin Marthinussen 

Center Manager 

annelin.marthinussen@steenstrom.com 

Maria Haaland Bergman 

Center Coordinator 

maria.bergman@steenstrom.com

Thomas Moseng 

Technical Manager 

thomas.moseng@steenstrom.com

Feltet er påkrevet

"Se mer" -ikonet nedenfor og vår personvernerklæring vil gi deg ytterligere informasjon om våre forpliktelser til å beskytte dine opplysninger, dine rettigheter og din utøvelse av dem.

Vi må samle inn personopplysningene angitt ovenfor med en stjerne* for å oppfylle kontaktanmodningen. Hvis ikke kan vi ikke gjøre det. Den andre informasjonen er valgfri.

Bare mottakere med behørig tillatelse fra Klépierre og med ansvar for å styre Amanda vil ha tilgang til opplysninger, som angitt i vår personvernerklæring.

Dine opplysninger vil bli lagret av Klépierre Management så lenge din anmodning behandles og ditt forhold til selskapet håndteres.

Du har rett til innsyn, rettelse, sletting, begrensning, portabilitet og innsigelse samt rett til å klage til den nasjonale personvernmyndigheten i forbindelse med dine personopplysninger.

Hvis du lurer på noe og/eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte Klépierre Management på e-post ved å sende en e-post ledsaget av en kopi av eventuelt relevant identitetsdokument til følgende adresser: dpo@steenstrom.com

Se vår juridiske melding og vilkårene for bruk av vår digitale plattform.

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top