Amanda Storsenter inviterer til rolig shopping

Events30/10/2019

Som et av de første kjøpesentrene i Norge lanserer vi konseptet «rolig shopping». «Rolig shopping» handler om å legge til rette for mennesker med utfordringer knyttet til støy i shoppingopplevelsen, blant annet hørselshemmede, lyd- og lyssensitive personer.

Inspirert av trenden fra blant annet Storbritannia, Danmark, Sverige og Australia har vi bestemt oss for å innføre «rolig shopping» første tirsdag i hver måned fra kl. 16 til kl. 20.
Mange mennesker har utfordringer som gjør det vanskelig for dem å ta del i hverdagslige aktiviteter, som for eksempel shopping. Etter å ha hatt dialog med ulike foreninger for psykisk og fysisk helse, har vi bestemt oss for at vi vil gjøre det vi kan for å bedre shoppingopplevelsen for alle våre kunder.
Konseptet lanseres allerede 5. november, og innebærer at all musikk i hele kjøpesenteret vil skrus av, og at belysningen i fellesarealene dempes. Ansatte vil også oppfordres til å ikke bruke parfyme eller andre produkter med sterk lukt denne dagen.

Vi ønsker at alle kunder skal trives hos oss, uansett utfordringer. Vi ønsker å være en sentral samfunnsaktør og gjør det vi kan for å lette hverdagen for flest mulig. Det blir altså mindre lys, lukt og støy, men fremdeles det samme gode utvalget.

Velkommen!

 

Av AMANDA

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top