Beskytt huden i sola – bruk solkrem

Nyheter23/03/2018

Butikkleder på Life, Birgitte deler gode tips som beskytter barn og voksne mot sola, enten det er påskesol eller sydensol

Når solen titter frem kan det være fristende å hoppe rett ut i solsteika. Men husker du solkrem? Det er viktig å beskytte huden mot farlige UV-stråler, selv når solen ikke skinner like sterkt.

Butikkleder på Life, Birgitte deler gode tips som beskytter barn og voksne mot sola, enten det er påskesol eller sydensol.

Smør kroppen og ansiktet jevnlig gjennom dagen, spesielt ansikt, hals, bryst og skuldre som er mest utsatt.

Voksne bør ikke bruke solkrem som har lavere solfaktor enn 20 på kroppen, og minst faktor 30 i ansiktet. Barn trenger høyere faktor enn voksne, og bør smøres med vannfast solkrem, spesielt hvis de skal til varmere strøk med mye bading.

Ikke glem leppene. Leppene kan også bli solbrent og skadet, derfor bør du bruke en leppepomade med beskyttende faktor.

Dersom uhellet først er ute, og du har blitt solbrent anbefaler Birgitte en Aloe Vera spray fra Life. Denne virker lindrende på solbrent hud og er pleiende.

Husk også å beskytte hodebunnen. Selv med tjukt hår kan du bli solbrent i skillen. For å unngå fett hår anbefaler Birgitte en tør oljespray som er både fargeløs og beskyttende.

Har du sensitiv hud anbefaler Birgitte en solkrem fra Eco Cosmetics. Solkremen gir naturlig beskyttelse mot solen, med verdifulle ingredienser som gojibær, granateplefrø, og granatepleekstrakt. Solkremen er ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener og er godkjent for veganere.

Av Amanda

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top