titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Amanda Storsenter

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Amanda Storsenter. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Amanda Storsenter har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Martin Nordal
Tittel: Butikksjef

Hva er det beste ved å jobbe på Carlings på Amanda Storsenter?
Det beste med å jobbe på Carlings Amanda er at jeg kan jobbe med det jeg liker, nemlig folk og denim. Butikken har et stort og spennende utvalg av jeans og denim, og jeg liker å hjelpe kundene å finne noe som passer akkurat dem.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Her er ingen dager er like, og det syns jeg er veldig spennende. Nye kunder betyr nye utfordringer og dagen består mye av å snakke med kunder, og holde butikken ryddig og fin.

Hvordan er sortimentet deres?
Sortimentet vårt er akkurat nå inspirert av 90-tallets edgy trender. Vi har en bredt spekter av jeans og overdeler til både dame og herre. Butikken er stappet med sinnsykt kule produkter og alle burde ta en tur innom. Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i denim? 90-tallet! Det kommer mye 90-talls inspirerte jeans som loose fits og hull på knærne.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Vi har så mye spennende i butikken, men hvis jeg bare skal velge ett antrekk blir det en hoodie med lyse loose fit jeans.

Vis på kart

Åpningstider

10 - 20(18)

Kontakt

55 21 91 45

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top