titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Amanda Storsenter

Nyheter07/04/2017

Bli med bak i kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Amanda Storsenter, og se hva de mener er den hotteste trenden innen leppestift akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Amanda Storsenter har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Her kan du møte noen av våre ansatte og få deres tips til hvilke trender som gjelder innen leppestift akkurat nå!

Navn: Ragnhild Osnes
Tittel: Butikkleder
Butikk: The Body Shop

Hva er det beste ved å jobbe på The Body Shop på Amanda Storsenter?
Det beste ved å jobbe i The Body Shop, er først og fremst de fantastiske produktene våre som jeg vet gir meg det jeg forventer og som er med på og bidrar til å gi våre leverandører en rettferdig pris. Solidarisk Handel er en stor del av våre kjerneverdier! Jeg setter stor pris på å få lov til og ha mulighet til å gå på jobb, møte mange fantastiske mennesker hver eneste dag, og vite at hverdagen min er med på å bidra til at mennesker, miljø og dyr har og får en bedre hverdag gjennom The Body Shops produkter og verdier. Så må jeg selvfølgelig ikke glemme våre kjære kunder og mine fantastiske kollegaer, både i vår egen butikk, regionalt i The Body Shop og andre medarbeidere på senteret, som gjør at trivselen i hverdagen er super og at min arbeidsdag blir fullkommen.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Dagen starter med å klargjøre butikken for åpning . Jeg går runden i butikken for å se om det skal forandres på noe – evt. nye kampanjer, opp med tilbud, ned med et annet tilbud før det må settes mål for dagen utover ukes planer og satte mål. Før åpning er det selvfølgelig en del mailer som skal leses og besvares, og noen telefoner som må tas. Når butikken er åpnet for kunder, så handler det om å gi kunden den beste servicen utover det de forventer. Vi har hver dag makeovers hvor kundene våre får makeupveiledning for daglig bruk eller fest!

Hver dag er forskjellig og nye utfordringer gjør at arbeidsdagen aldri blir kjedelig. Forefallende butikkarbeid er det selvfølgelig viktig å ta tak i siden vedlikeholdet gjør at butikk og produkter fremstår som noe vi har lyst å handle og en butikk vi trives i – både kunder og medarbeidere.

Hvordan er sortimentet deres?
The Body Shops sortiment består av naturbaserte produkter til hud og hår, som ikke er testet på dyr. Vi har godt utvalg av fantastiske makeup produkter til unge og voksne. Vi følger både trender og har også våre faste bestselgere som vi har hatt over lang tid. Flere av produktene våre har vært med oss siden starten av The Body Shop i 1976.

Alle produktene våre er for vegetarianere og mange produkter også for veganere, noe vi merker større og større etterspørsel etter. Våre flotte herrer/menn har vi selvfølgelig ikke glemt. De har sin egen avdeling, og kan også bruker de fleste av våre andre produkter.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i leppestift?
Det er rett og slett MATTE lepper. Vi har både gode matte leppestifter, og i mer flytende formel, som sitter utrolig godt. Alt etter hvilken type leppeprodukt en liker å bruke.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Når det gjelder ansikt, må jeg si våre nye ansiktsmasker som vi kaller FOODMASK, da disse er opptil 90 % naturlige ingredienser, og som har vært stor etterspørsel etter i hele vinter. For kroppen, kommer vi ikke unna våre fantastiske skrubber i SPA serien, etterfulgt av body creams i samme serie. Til info ble HAWAIIAN KUKUI BODYCREAM kåret til BESTE BODYCREAM i ELLE International BEAUTY AWARDS 2016! Et «must have» i makeup må jo være Matte Lepper og Highlight til ansikt – da er du klar for våren med solkysset hud, naturlig og flott!

Vis på kart

Åpningstider

10 - 20(18)

Kontakt

+47 458 43 699

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top