Nyhetsbrev

Jakten på den perfekte jeans

Nyheter12/03/2018

Er du en av de som gruer seg til å prøve bukser, og har vanskeligheter med å finne en modell som passer deg? Butikkeier Siv på Bla Bla hjelper deg.

Er du en av de som gruer seg til å prøve bukser, og har vanskeligheter med å finne en modell som passer deg? Butikkeier Siv på Bla Bla hjelper deg.

Det viktigste du må tenke på når det gjelder passform er å finne riktig fasong i forhold til høyden på livet ditt. Prøv deg frem med forskjellige høyder, og noter den som passer best så du har det til senere.

Andre ting du må ta stilling til er om du ønsker jeans med stretch eller ikke. Grunnen til det er at stretch utvider seg, slik at du ofte må gå ned en størrelse.

Tenk baseplagg! Gamle og nye trender kommer stadig tilbake, og motebildet går aldri lei av jeans. Dersom du går til innkjøp av noen enkle og tidløse jeans vil du ha glede av de i mange år fremover. Men det betyr på ingen måte at du ikke bør sjekke ut årets trender.

 

Noen huskeregler

Tenk på hvor lommene er plassert – og hva som passer din figur. Er lommene plassert høyt oppe vil rompa se større ut, men om lommene er plassert lavt vil det gi inntrykk av mindre rompe. Siv anbefaler derfor å kjøpe jeans med lommer plassert midt på rompa.

Og husk, ikke ha på deg for mye klær når du skal prøve jeans, og bruk så komfortable klær som mulig. Det vil gjøre prosessen med å prøve jeans enklere. Dersom du også har på deg basisplagg og lette sko kan du også se jeansen i sammenheng med resten av outfiten.

 

Hot denne sesongen

Bla Bla senger jeans fra merkene Lee, Selected Femme og Pulz. Siv anbefaler varmt en modell fra Lee som har vanlig høyde på livet, smal i beina og cropped i lengden. Pris – 1000,-

Boyfriend jeans er tilbake for fullt, og Siv anbefaler å style de med en enkel t-skjorte og dressjakke. En annen trend er også å blande kjoler og jeans som gir et feminint uttrykk. Det betyr også at du kan ta i bruk sommerkjolene dine før sommeren er i gang for fullt.

Av ,

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top