REKO RINGEN

Nyheter28/01/2019

REKO-RINGEN har flyttet utleveringen av lokal produsert mat til parkeringsplassen her på Amanda og vil ha utlevering annen hver torsdag. Første utlevering er torsdag 31.januar! 

REKO-RINGEN har flyttet utleveringen av lokal produsert mat til parkeringsplassen her på Amanda og vil ha utlevering annen hver torsdag. Første utlevering er torsdag 31.januar! 

Hva er REKO?
Formålet med REKO-Ringen er at det skal fungere som en kjøps- og salgsplattform mellom forbrukere og lokale matprodusenter uten mellomledd. Via facebookgruppen kan du se hvilke produkter og produsenter du kan velge mellom og bestille direkte i kommentarfeltet.
Utvalget varierer ut fra sesong, men du kan for eksempel få kjøpt lokal produsert syltetøy, brød, kjøtt, egg, saft, vårruller, ost og flatbrød. Mange fristelser for store og små!
Ønsker du å vite mer om REKO og bestille lokale matfristelser? Bli medlem av facebook gruppen «REKO-RINGEN HAUGALANDET».

Støtt lokale bønder og bidra til bærekraftig verdiskapning du også!

På torsdag kan du blant annet handle fra flatbrødbonden Anita frå Øvergård som selger grove flatbrød.

Dette forteller Anita om seg selv og sitt produkt:
"Eg bur i Imsland, som er ei lita bygd innerst i Vindafjord. Der har me eit småbruk med melkekyr og litt sau. Eg er bonde på heiltid, med lidenskap for tradisjonsbakst. Me har eit lite rødt hus på tunet "Larsestova" som eg baker i. Flatbrødbonde har eg vore i 4 år. Leverer til butikk og restaurant. I 2017 kom flatbrødet eg baker til semifinalen l Det Norske Måltid. Eg bruker mjøl frå Norske bønder og melk frå egne kyr. Saltet "Havsnø" er og Norsk."

  • Bestill produkter i kommentarfeltet på facebook gruppen
  • Møt opp til avtalt utlevering
  • Betal og nyt!

Av AMANDA

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top