Nyhetsbrev

Eplehuset

Shop visual Eplehuset

Vis på kart

Åpningstider

10 - 20(18)

Kontakt

73 20 24 00

Butikk Eplehuset

Hos Eplehuset får du et komplett tilbud av alt som har med Apple å gjøre - til deg selv eller bedriften. Vi er spesialister på Apple, og med kompetente medarbeidere og våre egne serviceverksted sikrer vi deg god hjelp om du skulle trenge det.

Tilgjengelighet, kunnskap, begeistring og atmosfære er våre kjerneverdier og grunnlaget for vår virksomhet. Vår kunnskap og faglige styrke hjelper deg å finne den riktige løsningen, samtidig som vi ønsker å gi deg som kunde ytterlige opplæring og assistanse. Atmosfæren i butikken er i ekte Apple-ånd med stilrene butikker og kundeorienterte medarbeidere. Vi ønsker hele tiden å gjenspeile vår begeistring og vise at den er like stor som din.

Eplehuset tilbyr flere tjenester: Service og support i butikk, hvor vi tar vare på dine produkter og hjelper dersom problem oppstår, forsikring før uhellet er ute og delbetaling for en bedre flyt i økonomien.

I tillegg til å være sertifisert Apple-forhandler tilbyr vi high-end tilbehørsprodukter innen lyd, appcessories, cover og vesker, trening, hjemmekontor og programvare. Enten du er på jakt etter en full løsning eller et nytt leketøy finner du det hos oss.

Deals and News Eplehuset

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top