titleNewsletter.newsletter

Butikk Hair Shop

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

52 71 53 00
  • Hair Shop på sosiale nettverk :
Våre andre butikker Hair Shop

Din butikk for Frisør Hair Shop på Amanda

Hos HairShop Frisør er det alltid morsomt og kult! Våre fargerike og kreative frisører ønsker deg velkommen med et stort smil. Vår ambisjon er å sørge for No more Bad Hair Days! Som kunde får du tips og inspirasjon til ny frisyre, hårpleie og styling. Vi har bransjens beste utvalg av profesjonelle hårprodukter og gir deg gode råd til hvordan du kan ta vare på håret ditt også mellom frisørbesøkene. Et besøk hos HairShop gir deg No more Bad Hair Days!

Vi har bransjens bredeste produktutvalg! Vi har merker som Fudge, Catwalk, TIGI, Bed Head, Moroccain oil, Sexy Hair, KMS, Osis, Label M, SP, Wella, Nioxion, Sebastian, GHD, American Crew, Loreal, Redken og Matrix.

Join the Club! Bli med i kundeklubben og få tips om våre hårreisende fordeler gode tilbud. Vi spurte kundene våre hva de ønsket seg av klubben. De svarte: Nyheter og rabatter på behandlinger og produkter. Så det skal du få. Unike fordeler og ekstra gode tilbud. Du kan samle poeng på alle kjøp og behandlinger. Poengene kan du bruke neste gang du er innom HairShop Frisør. Les mer om opptjening og bruk av poeng på vår hjemmeside www.hairshop.no Registrer epost-adressen din her: http://m.compliments.no/index2.php), så fikser vi resten!

Du kan bestille frisørtime enkelt på vår hjemmeside (link:www.hairshop.no) eller på din mobil! Vi gleder oss til å se deg i en av våre frisørsalonger!

Følg oss på Facebook /hairshopfrisor: www.facebook.com/HairShopFrisor)

Følg oss på instgram @hairshopfrisør: www.instagram.no/hairshopfrisor)

Våre andre butikker Frisør

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top