titleNewsletter.newsletter

Butikk Hair Shop

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

52 71 53 00
  • Hair Shop på sosiale nettverk :

Hair Shop

NO MORE BAD HAIR DAYS!
I Hairshop ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hver dag! Vi er like opptatt av at kunden er fin på håret også mellom frisørbesøkene. Vårt mål er at kundene skal være fine på håret hele året fordi vi forstår hvor viktig håret er for kundens identitet og personlighet. Hairshop sin misjon er: Your hair is my pride! Vi brenner for faget og elsker å gi kundenetips og inspirasjon til ny frisyre, hårpleie og styling.

Join the Club! Bli med i kundeklubben og få tips om våre hårreisende fordeler gode tilbud. Vi spurte kundene våre hva de ønsket seg av klubben. De svarte: Nyheter og rabatter på behandlinger og produkter. Så det skal du få. Unike fordeler og ekstra gode tilbud. Du kan samle poeng på alle kjøp og behandlinger. Poengene kan du bruke neste gang du er innom HairShop Frisør. Les mer om opptjening og bruk av poeng på vår hjemmeside www.hairshop.no Registrer epost-adressen din her: http://m.compliments.no/index2.php), så fikser vi resten!

Du kan bestille frisørtime enkelt på vår hjemmeside (link:www.hairshop.no) eller på din mobil! Vi gleder oss til å se deg i en av våre frisørsalonger!

Følg oss på Facebook /hairshopfrisor: www.facebook.com/HairShopFrisor)

Følg oss på instgram @hairshopfrisør: www.instagram.no/hairshopfrisor)

Bons Plans et Actualité Hair Shop

Andre butikker som selger varer og produkter for Frisør

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / Lørdager 10-18

Phone : 52 71 97 00
> Kontakt oss

Top