Slik skaper vi trygg handel. Les mer om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les mer om våre smitteverntiltak.
Les mer
Hjem og interør

Feel

Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom. Å gå inn i en Feel-avdeling skal gi deg noe mer enn muligheter for å handle produkter. Du skal få med deg noe på veien; ideer til hva du selv kan skape hjemme.

 

Det er ofte ikke mye som skal til for å skape et annet uttrykk – eller fornye det du allerede har. Uansett om du har lite eller mye plass og mye eller mindre penger å bruke på det, skal hjemmet ditt fungere både til hverdags og til fest. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg. Hovedtanken i Feel er å bygge opp et tidløst basis-sortiment av god kvalitet til gode priser.

 

I tillegg vil vi ha sesong-sortimenter som kommer inn for en kort periode, for å bli avløst av nye sesong-sortimenter. Vår tanke er at du som kunde stadig skal finne nye spennende produkter, samtidig som du skal kunne stole på at basisproduktene blir i butikken over tid.

 

Vi fører merker som : Smeg, Tassen, Durrance, Stoneglow, Yankee Candle, More than Words, LykkeTrold, ComingHome, Raw, Wrendales, Amundsen, Cemo, A&C, Børscompaniet, Holmen, ModernHouse & Martinsen.

 

Velkommen til en hyggelig handel.

feel-169

Feel

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!