Hjem og interør

Feel

Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom. Å gå inn i en Feel-avdeling skal gi deg noe mer enn muligheter for å handle produkter. Du skal få med deg noe på veien; ideer til hva du selv kan skape hjemme.

 

Det er ofte ikke mye som skal til for å skape et annet uttrykk – eller fornye det du allerede har. Uansett om du har lite eller mye plass og mye eller mindre penger å bruke på det, skal hjemmet ditt fungere både til hverdags og til fest. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg. Hovedtanken i Feel er å bygge opp et tidløst basis-sortiment av god kvalitet til gode priser.

 

I tillegg vil vi ha sesong-sortimenter som kommer inn for en kort periode, for å bli avløst av nye sesong-sortimenter. Vår tanke er at du som kunde stadig skal finne nye spennende produkter, samtidig som du skal kunne stole på at basisproduktene blir i butikken over tid.

 

Vi fører merker som : Smeg, Tassen, Durrance, Stoneglow, Yankee Candle, More than Words, LykkeTrold, ComingHome, Raw, Wrendales, Amundsen, Cemo, A&C, Børscompaniet, Holmen, ModernHouse & Martinsen.

 

Velkommen til en hyggelig handel.

feel-169

Feel

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!