Slik skaper vi trygg handel. Les mer om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les mer om våre smitteverntiltak.
Les mer
Black Friday webbanner 1920x580

Black Week på Amanda

Vår høyeste prioritet har alltid vært, og er fortsatt, sikkerheten til kjøpesenteret vårt. Vi har innført flere forskjellige tiltak for å sikre at våre kunder og ansatte er trygge her hos oss. Nå under Black Week/Friday blir dette enda viktigere.

Sikkerhetstiltak som allerede er implementert:

Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
·Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft.
Tett oppfølging av butikkene for en respektfull og god utførelse og oppfølging av lokale og sentrale anbefalinger og regler med tanke på begrensning av smitte.
Hånddesinfeksjon ved alle inngangspartier og toaletter.
Sikkerhetsvakter som alltid bærer med seg smittevernutstyr, slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som etterspør hjelp.
Sørget for informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)

Ytterligere sikkerhetstiltak i løpet av uke 48/27 november:
Utvidede åpningstider: Black Friday – fredag 27. november holder vi åpent kl. 10-22 (Obs! kl. 07-22)
Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, herunder munnbind
Utvidet smittevern-vakthold fredag 27.nov.

Planlegg besøket ditt
Hvis du vil unngå tider der vi har høyere press på besøkende, ser vi et mindre antall besøkende mellom kl.10-13 og 17-20 på hverdager. Vi har et teknisk system som teller antall besøkende til kjøpesenteret vårt i dag, slik at vi kan sikre at vi aldri overskrider de anbefalte grensene for sosial distansering. Dette betyr at vi har muligheten til å stenge inngangene midlertidig hvis vi ser at vi nærmer oss disse begrensningene.

Tilbud
Trykk HER for å se tilbud fra butikkene våre under Black Week.

Hjemlevering

En service utover det vanlige -  Vi byr nå på gratis hjemlevering til våre kunder på Haugalandet som er i karantene eller av andre årsaker ikke kan besøke oss. Les mer om hjemlevering HER.
Velkommen til julehuset Amanda!