Informasjon om Corona tiltak & åpningstider

Kjære kunder,

Vi gleder oss over at Norge nå sakte men sikkert åpnes opp, og at vi kommer tilbake til en mer normal hverdag.

Amanda, og alle* våre butikker, holder åpent 10-20 (18)

*Haugesund Sparebank og G-Travel er kun tilgjengelig via telefon/mail.

Det er fortsatt svært viktig for oss å følge helsemyndighetenes råd, og her trenger vi din hjelp. Vi minner derfor alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god håndhygiene. Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På Amanda har følgende tiltak blitt iverksatt:

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft
  • Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, i tilfelle smitte (briller, antibac osv.)
  • Sikkerhetsvakter som alltid bærer med seg smittevernutstyr, slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som etterspør hjelp
  • Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig

Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser.